Polgármesteri levél a szülőknek

Ma a diákok megkapták azokat a leveleket a polgármesteri hivataltól, amelyekben Meggyes Tamás polgármester leírja az iskola ideiglenes és végleges elhelyezésére vonatkozó alternatíváit. A szülők május 23-ig választhatnak: maradjunk-e, vagy esetleg szeretnénk még egy költözést. A mostani szülőket kérdezik arról is, hogy szerintük legyen a SzIG végleges helye: az elhelyezési gond papír szerint 2-5 éven belül megoldódik.

Ennek örömére egyébként mi is nem reprezentatív szavazást tartunk az oldalsávban.


A levél olvasható az iskola hivatalos honlapján is.

6 comments:

  Anonymous

May 19, 2008 at 6:14 AM

Diákok TI mit szeretnétek???

  Anonymous

May 19, 2008 at 6:17 AM

azt megmondjuk jobboldalt és majd megmutatjuk :)

  Anonymous

May 19, 2008 at 8:28 AM

A DOBÓ ÉPÜLETÉBEN (a tavalyi határozat nem erről szólt, hanem rá- vagy melléépítésről) való elhelyezéssel kapcsolatban minek "építészeti szakvélemény" és "megvalósíthatósági tanulmány". Elszólás vagy pontatlan fogalmazás? S hol és mikor lehet megnézni ezt a tanulmányt?

  Anonymous

May 20, 2008 at 2:39 PM

Egy szülőit nem illett volna Kurnász "Na de most igazából szólásszabadság van, nem?" Lászlónak összerántania?

  Anonymous

May 21, 2008 at 1:35 AM

Úgy látom, sokan a kanonoksor majdani bővítményére szavaztak (82%). Az ötlet jó, rendkívüli helyen lehetne az iskola, de a megvalósítás a kisajátítások esetleges időbeni elhúzódása miatt évtizedekbe telhet. Az út nyomvonalának megváltoztatása, az ezzel kapcsolatos engedélyek megszerzése, a kisajátítások lefolytatása nem oldható meg 3-5 év alatt, ráadásul a költség is tetemesebb. Ennyi idő egy csupasz területre, egy új épület elkészítéséhez elegendő. A három tervből belátható időn belül a másik kettő valósítható meg.

  Anonymous

May 21, 2008 at 2:17 AM

A volt Balassában állítólag most dőlt ki egy ablak. Valaki valamikor ilyen-olyan indokok mellett felhozta azt is, hogy ha az iskola gyakorlógimnázium lesz... Ha az lesz, nem férünk el az informatikusok (ha jól tudom azokat teszik oda) mellett?